Afecțiuni autoimune

Afecțiunile autoimune se întâlnesc atunci când organismul se atacă pe sine. În mod normal sistemul imunitar produce celule albe pentru a proteja organismul de antigeni precum bacterii, virusuri și o varietate de toxine care pot dăuna organismului. Atunci când sistemul imunitar nu poate distinge între țesuturile sănătoase ale organismului și antigeni, poate produce un răspuns nedorit și se poate ataca. Există peste 70 de afecțiuni cunoscute sau suspectate a fi afecțiuni autoimune.

Uleiuri și amestecuri de uleiuri: DDR Prime, GX Assist, PB Assist, Zendocrine

Produse pe bază de uleiuri esențiale: AromaTouch, complex de detoxificare Zendocrine

A se lua în considerare: Balance, Clove (cuișoare), Frankincense (tămâie), Helichrysum (imortele), Lemon (lămâie), Melaleuca (arbore de ceai), Melissa (roiniță), On Guard, Oregano

Protocoale sugerate:

Această secțiune conține comentarii generale referitoare la problemele generale generate de afecțiunile autoimune (pentru afecțiuni specifice veți găsi protocoalele și informații legate de experiența altora în tratarea lor în categoriile dedicate fiecăreia dintre aceste afecțiuni). Majoritatea comentariilor menționează faptul că, deși vindecarea totală nu a fost posibilă, în urma protocoalelor cu uleiuri esențiale starea s-a îmbunătățit, iar calitatea vieții s-a ameliorat semnificativ.

  • Folosirea cu regularitate a suplimentelor Life Long Vitality și a 8 picături/zi sau a unei capsule de DDR Prime de două ori pe zi va fi, cu siguranță, benefică.
  • 2-4 picături Frankincense de 2-4 ori pe zi, sub limbă, sau înghițite cu o lingură de miere sau sum formă de capsulă.
  • Luați în considerare și utilizarea uleiurilor esențiale sau a produselor care ameliorează disconfortul cauzat de anumite simptome sau protejează împotriva răcelilor, a gripei sau a altor boli contagioase care pot fi atât de dăunătoare atunci când vă confruntați deja cu o afecțiune autoimună.
  • Rețineți, de asemenea, faptul că afecțiunile autoimune pot seca resursele emoționale ale unei persoane, iar uleiurile esențiale și amestecurile de uleiuri pentru îmbunătățirea dispoziției precum Balance, Citrus Bliss, Elevation, Lavender etc. pot fi benefice.
  • Trebuie luat în considerație beneficiile Zendocrine, un amestec util în curățarea ficatului, rinichilor, intestinelor și pielii. Consultați secțiunea Detoxificare.
  • Teoria conform căreia cauza afecțiunilor autoimune ar fi Candida, este abordată în categoria Știință și Cercetare. Pentru Candidă folosiți GX Assist, detaliat în secțiunea Detoxificare. Rețineți faptul că unele afecțiuni autoimune sunt deosebit de sensibile, așa că ar trebui să începeți această curățare a organismului cu o capsulă de GX Assist pe zi, timp de două zile, iar dacă nu apar reacții cutanate sau digestive creșteți doza la 2 capsule pe zi timp de două zile, iar apoi la 3 capsule pe zi.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.