Anevrism

Uleiuri și amestecuri de uleiuri: Cypress, Frankincense, Helichrysum

Produse pe bază de uleiuri esențiale: tehnica de masaj Aroma Touch, suplimentele Life Long Vitality

A se lua în considerare: Clary Sage, DDR Prime, Deep Blue, Melaleuca

Protocoale sugerate:

Aplicarea locală, printr-un masaj ușor, este cea mai recomandată. 1-2 picături de Frankincense, Helichrysum și Cypress, de două ori pe zi.

Difuzia și/sau tehnica de masaj Aroma Touch pot fi, de asemenea, foarte utile și pot aduce alinare. Folosiți suplimentele Life Long Vitality pentru menținerea sănătății în ansamblu.

Atenție! Simptomele severe de anevrism ar trebui considerare a amenința viața, fiind necesară asistența medicală de specialitate.

Un anevrism este o dilatare anormală a unui vas de sânge slăbit. Acestea pot fi mici, și cu o evoluție lentă, fără simptome observabile, sau mai mari, cu o evoluție mai rapidă, necesitând o intervenție medicală de urgență, existând risc de deces. Anevrismul este cel mai frecvent localizat în aortă, artera majoră din ventriculul stâng al inimii, sau la nivelul vaselor creierului, acesta fiind numit anevrism cerebral. Anevrismul aortei poate fi toracic sau abdominal.

Alte anevrisme includ anevrismul popliteal, care are loc în artera din spatele genunchiului, anevrismul mezenteric, care este asociat intestinelor, sau anevrismul arterei splenice, în artera splinei. Simptomele variază în funcție de mărimea și localizarea anevrismului. Unele anevrisme sunt atât de mici încât pot rămâne nedetectate ani la rând. Dacă anevrismul este mai mare și aproape de suprafața pielii, se poate simți o umflătură care pulsează în același timp cu bătăile inimii. Anevrismele aortei abdominale pot duce la pulsații în abdomen, însoțite de durere care se poate deplasa, sau poate fi resimțită în spate. Un anevrism cerebral poate cauza o durere de cap cu o evoluție rapidă, confuzie, greață, probleme de vedere, sau chiar crize sau pierderea cunoștinței. După cum am menționat anterior, anevrismele mari care evoluează repede amenință viața, fiind nevoie imediată de asistență medicală de specialitate.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.