Celulita

Uleiuri și amestecuri de uleiuri: Grapefruit (grepfrut), Helichrysum (imortele), Lavender (levănțică), Myrrh (mir)

Produse pe bază de uleiuri esențiale: Anti-Aging Moisturizer, Slim & Sassy, pachetul Slim & Sassy

A se lua în considerare: Cypress (chiparos), Frankincense (tămâie), Geranium, Sandalwood (santal)

Protocoale sugerate:

Celulită: Luați în considerare întregul protocol Slim & Sassy, așa cum e descris în secțiunea dedicată pierderii în greutate, punând în mod deosebit accentul pe aplicarea locală:

  •        Helichrysum și amestecul Slim & Sassy – aplicați local Helichrysum, după care aplicați un strat de Slim & Sassy în zonele cu celulită sau în care s-a acumulat țesut adipos în exces.

Piele flască:  Luați în considerare întregul protocol Slim & Sassy, așa cum e descris în secțiunea dedicată pierderii în greutate, punând în mod deosebit accentul pe aplicare locală, tonificare și energizare:

  • Grapefruit și amestecul Slim & Sassy – aplicați local ulei esențial Grapefruit, după care aplicați un strat de Slim & Sassy în zonele cu în care s-a acumulat țesut adipos în exces.
  • Tonificare și energizare – luați în considerare produsele dōTERRA de îngrijire a pielii Anti-Aging Moisturizer, Tightening Serum, Invigorating Scrub pentru tonificarea și energizarea pielii. Pot fi de asemenea, folosite amestecuri realizate în casă din uleiuri esențiale, sau acestea pot fi adăugate pentru îmbogățirea acestor produse. În cazuri extreme este nevoie de un tratament pe termen lung și de perseverență pentru a se observa progresul.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.