Chimioterapie

Chimioterapia este, în sensul cel mai general, tratarea unei boli prin folosirea chimicalelor, în mod special omorând microorganismele sau celulele canceroase. În limbajul comun, se referă la medicamentele folosite pentru tratarea cancerului sau a combinării acestor medicamente pentru tratarea anumitor tipuri de cancer.

Cel mai adesea, chimioterapia omoară celulele care se înmulțesc rapid, aceasta fiind una dintre principalele caracteristici ale celulelor canceroase. Acest lucru înseamnă că afectează și celulele care se înmulțesc rapid în condiții normale: celulele din măduva spinării, cele din tractul digestiv și foliculii firului de păr. Acestea sunt cele mai frecvente efecte secundare ale chimioterapiei – scăderea producției de celule sanguine, inflamarea mucoasei tractului digestiv și căderea părului.

În secțiunea dedicată procedurilor, sunt prezentate experiențe cu privire la modul în care uleiurile și amestecurile de uleiuri esențiale și alte produse contribuie la întărirea organismului în timpul acestui proces. Aceasta include generarea de noi celule sanguine, restaurarea funcțiilor digestive, și ajutarea în combaterea depresiei și temei în timpul unui proces deosebit de invaziv.

Uleiuri și amestecuri de uleiuri:

Depresie și anxietate: Balance, Deep Blue

Întărirea sistemului imunitar: Cypress, On Guard, și tehnica de masaj Aroma Touch

Produse pe bază de uleiuri esențiale: suplimente nutritive Life Long Vitality

A se lua în considerare: Citrus Bliss, Lavender, Lemon

Protocoale sugerate:

Depresie și anxietate: Difuzați uleiurile alese. Aplicarea zilnică a tehnicii de masaj Aroma Touch este benefică la mai multe niveluri, uleiurile esențiale și atingerea umană având efect de calmare.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.