Colesterol

Uleiuri și amestecuri de uleiuri: Balance, Cassia (cassia/scorțișoară chinezească), Citrus Bliss, Clary Sage (salvie), Frankincense (tămâie), Helichrysum (imortele), Lavender (levănțică), Lemon (lămâie), suplimente Life Long Vitality, Marjoram (sovârf), Serenity, Ylang Ylang

A se lua în considerare: Clove (cuișoare), Eucalyptus (eucalipt), Lemon (lămâie), Wintergreen (perișor)

Protocoale sugerate:

  1. Faceți schimbări alimentare și în ceea ce privește activitatea fizică, făcând din sănătate o prioritate. S-ar putea să dureze, la unii chiar… câțiva ani. Însă este, de departe, cea mai bună măsură pe care o puteți lua pentru normalizarea tensiunii arteriale. Există numeroase surse care oferă informații referitoare la cele mai bune alimente pentru scăderea tensiunii arteriale. Profitați de ele. Dacă fumați sau consumați alcool, renunțați la ele. Sunt unele dintre cele mai rele lucruri pe care le puteți face atunci când suferiți de hipertensiune arterială. Renunțați complet la alimentele bogate în grăsimi și în sirop de porumb bogat în fructoză, cât și la alimentele prăjite și băuturile carbogazoase.
  2. Faceți mișcare în fiecare zi. Parcați mașina la câteva blocuri distanță de locul de muncă. Luați-vă un câine și plimbați-l în fiecare zi. Mergeți la o plimbare cu fiul, fiica, soțul sau soția în fiecare seară, după cină.
  3. Folosiți zilnic suplimentele Life Long Vitality.
  4. Folosiți o cantitate redusă de sare de mare de calitate sau de sare minerală integrală pentru asezonarea mâncării.
  5. Găsiți uleiuri esențiale care reduc tensiunea arterială și sunt eficiente în cazul DUMNEAVOASTRĂ. Veți avea nevoie de răbdare pentru a le testa. Pentru alte persoane, următorul amestec a fost eficient:

Câte 3 picături de Basil (busuioc), Lavender și Marjoram, într-o capsulă, zilnic. Fiecare persoană e diferită și poate răspunde la alte uleiuri.

 

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.