Mirosul corpului

Uleiuri și amestecuri de uleiuri: Citrus Bliss, Cypress (chiparos), Eucalyptus (eucalipt), Geranium, Lavender (levănțică), Purify

A se lua în considerare: Elevation, Lavender (levănțică), Melaleuca (arbore de ceai), Whisper

Protocoale sugerate:

Uleiurile esențiale adecvate diferă de la persoană la persoană, în funcție de mirosul corpului și preferințele personale. Experimentați și descoperiți opțiunea potrivită pentru dumneavoastră dintre cele enumerate mai sus.

  •        Cea mai simpli tehnică constă în aplicarea uleiurilor direct pe piele.
  •        Sau puteți amesteca în prealabil uleiurile cu un ulei purtător pentru folosire regulată. Diluția obișnuită ar fi de 1-5%, adică 3-15 picături de ulei esențial la 1 lingură de ulei purtător.
  •        Pentru o aplicarea ușoară folosiți-le sub formă de loțiune. Pentru instrucțiuni cu privire la modul de preparare al alifiilor și loțiunilor, vizitați secțiunea dedicată lor.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.