Tumori benigne

Uleiuri și amestecuri de uleiuri: DDR Prime, Frankincense (tămâie)

A se lua în considerare: Basil (busuioc), Bergamot (bergamotă), Cypress (chiparos), Eucalyptus (eucalipt), Lavender (levănțică), Lemongrass (lămâiță), Marjoram (sovârf), Oregano, Peppermint (mentă), Roman Chamomile (mușețel roman), Thyme (cimbru)

Protocoale sugerate:

Cel mai frecvent au avut succes 2-3 picături de Frankincense aplicate local în zona tumorii benigne de 2 sau 3 ori pe zi. S-a dovedit utilă și administrarea internă a Frankincense prin plasarea sub limbă, sau sub formă de capsulă, ca și frecția la nivelul tălpilor.

DDR Prime este un amestec ce include Frankincense și alte uleiuri esențiale care susțin sănătatea și vitalitatea celulară, potrivit studiilor clinice (Clove, Frankincense, Lemongrass, Thyme, Wild Orange – portocal dulce).

Alte amestecuri cu privire la care utilizatorii au spus că au avut succes sunt:

  • Cypress, Basil și Frankincense, într-o capsulă, de 2 ori pe zi, timp de 2 săptămâni, după care se înlocuiește Basil cu Oregano.
  • Frankincense, Lavender, Lemongrass
  • Basil, Cypress, Eucalyptus, Lavender, Marjoram, Peppermint și Thyme

Abces, cancer, chist, polip sau tumoare?

Iată câteva diferențe între termenii folosiți pentru a descrie „masele” sau „umflăturile” care se pot forma în corp. Termenii folosiți în mod curent sunt abces, cancer, chist, polip și tumoare.

  • Tumoare – o masă de țesut sau o înmulțire celulară anormală. Acestea pot fi canceroase (maligne) sau nu (benigne).
  • Cancer – o înmulțire celulară rapidă ce se poate răspândi de la o parte la alta a corpului.
  • Chist – pungă închisă plină cu gaz, lichid sau o materie semisolidă. De obicei nu sunt canceroase.
  • Lipom – o proliferare a celulelor adipoase (de grăsime), de obicei localizată chiar sub piele.
  • Abces – similar chistului, însă plin cu puroi.
  • Polip – o proliferare celulară dintr-o membrană mucoasă (pasajul nazal, cervix, colon), de obicei benignă.

Uleiuri și amestecuri de uleiuri: DDR Prime, Frankincense

A se lua în considerare: Basil, Bergamot, Cypress, Eucalyptus, Lavender, Lemongrass, Marjoram, Oregano, Peppermint, Roman Chamomile, Thyme.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este o informație cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.