Pași de înscriere în doTERRA

Hai la mine in Familia largita!
Pașii pentru înscriere/înrolare (crearea contului NU te obligă la cumpărături lunare).

Vei avea nevoie de un card bancar valid  (master, visa, american sau discover) cu suma kit-ului cu care vrei să te înscrii. (ÎNROLAREA NU TE OBLIGĂ LA COMENZI LUNARE). Dacă ai nevoie de ajutor in pașii de înscriere și deschidere a unui cont doTerra, mă poți suna 0729737446 sau 0747132353 sau skype: Silvia.Malik

alatoria ta incepe aici!

In primul rand vreau sa iti spun ca inrolarea in doTerra NU te obliga la nimic! Nu esti obligat sa pui comenzi lunare. Poti cumpara doar ce vrei si cand vrei.

Vei avea nevoie de un card bancar valid  (Master, Visa, American sau Discover) cu suma kit-ului cu care vrei sa te inrolezi.

  1. Intra pe  https://doterra.myvoffice.com/Application/index.cfm?
  1. Alegi Romanian apoi Europe apoi Romania (sau tara ta de resedinta) continue

pas-1

  1. Lasa bifat WHOLESALE CUSTOMER, vei beneficia de Reducere si de Puncte (din Costumer vei putea deveni Advocate, oricand, absolut gratis printr-un singur click, invers nu) dupa care CONTINUE.

pas-2

3. Completeaza informatiile tale despre inrolare/livrare.

ATENTIE! Nu  folosi diacritice, doar caractere Latine!

La ENROLER si SPONSOR NAME introdu ID    4321723

Apasa Verify, ca la ENROLER NAME sa apara    Malik, Silvia
La Sponsor Name e acelasi ID ca la Enroler Name.

pas-3.jpg

4. Alegi kitul de inrolare despre care am discutat (de ex Home Essential)  sau taxa de inrolare „Enrollment Fee ” adaugi in cosul de cumparaturi.

pas-4-1.jpg

Sub Kit unde scrie Enter additional item, poti adauga si alte produse daca vrei.

pas-5-1.jpg

5. Platesti cu cardul (Master, Visa, American sau Discover)

6. Să mă anunți după ce te-ai înrolat (tel./sms 0729737446) sau pe FB ( https://www.facebook.com/MalikSilvia) ca să te adaug în grupurile 1,2 si 3.

grupuri bysilvia.jpg

7. Avem întâlniri on-line LIVE aici (https://www.facebook.com/groups/solutiinaturale/) în fiecare LUNI la ora 18, în care mă asigur că ai resursele și sprijinul necesar pentru a învăța cum să folosești uleiurile spre binele tău și a celor dragi 😉 IMPORTANT este sa ajungi ep DISCORD (gr.3) Acolo ai mii de experiențe si protocoale prin care să cauți și primești răspuns. Partea frumoasă este că acel chat este supravegheat de Aromaterapeut, Medic, Nutriționist, Naturopat, Psihoterapeut, Psihiatru și alți profesioniști în domeniu.