AromaTouch

AromaTouch combină beneficiile terapeutice ale uleiurilor esențiale cu grad terapeutic garantat, bine-cunoscute pentru proprietățile lor care relaxează mușchii și ușurează articulațiile, susține circulația și ajută la calmarea zonelor țintă. Este un amestec perfect relaxant care adaugă multe beneficii diferitelor tehnici de masaj.

AromaTouch combină uleiurile esențiale de basil, grapefruit, cypress, marjoram, peppermint și lavender. Este folosit într-o metodă patentată de aplicare a uleiurilor esențiale pentru a produce o experiență profundă de stare de bine la nivelul întregului corp.

Mirosul AromaTouch poate fi descris ca fiind unul curat, fresh, mentolat și pudrat.

Utilizări ale AromaTouch

  • Aplică pe gât și pe umeri, pentru a susține relaxarea musculară și pentru a potoli durerea articulațiilor; sau folosește-l cu un ulei purtător pentru masaj.
  • Fă-i un masaj iubitului/iubitei tale folosind Massage Hand Technique.
  • Adaugă în baia fierbinte după o zi ocupată, stresantă.

Beneficii principale ale AromaTouch

  • Relaxează mușchii și calmează articulațiile
  • Susține circulația
  • Ajută la calmarea și eliberarea zonelor țintă

Mod de folosire a AromaTouch

  • Uz local: Aplică o picătură sau două pe zona dorită. Diluarea nu este obligatorie, dar se poate dilua cu ulei de cocos fracționat, pentru a minimaliza orice sensibilitate la nivelul pielii.

Măsuri de precauție:

Posibilă sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, consultă-ți medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile. A se evita lumina solară sau razele ultraviolete timp de 12 ore de la aplicarea produsului.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More” si “Modern Essential”.