Breathe

Breathe este un amestec remarcabil de uleiuri esențiale. Îmbogățit cu beneficii respiratorii puternice de cardamom, combină cele mai pure uleiuri cu grad terapeutic într-un amestec de uleiuri esențiale care susțin sănătatea respirației în general.

Cu o aromă de mentă, picantă, proaspătă și aerisită, menține căile respiratorii și respirația curate, ajutând la minimalizarea efectelor pericolelor sezoniere. Poate fi folosit fără probleme de către toți membrii familiei pentru eliberarea căilor respiratorii și susținerea respirației ușoare.

Uleiurile cu grad terapeutic sunt modalitatea perfectă de a menține căile respiratorii și respirația libere, susținând sănătatea respirației în general. Breathe include laurel leaf, peppermint, eucalyptus, tea tree, lemon și ravensara, toate cunoscute pentru efectele lor pozitive asupra sistemului respirator, care poate fi aplicat local cu ușurință pe piept, pe spate sau pe tălpi. Atunci când este combinat cu o compresă călduță, umedă, țesuturile sunt penetrate de efectele sale profunde. Parfumul său plăcut este calmant al simțurilor și îl face să fie perfect pentru difuzarea din timpul nopții, făcând loc unui somn odihnitor.

Beneficii principale ale Breathe

  • Menține căile respiratorii și respirația libere
  • Susține sănătatea respirației în general
  • Ajută la minimalizarea efectelor pericolelor sezoniere

Utilizări ale Breathe

  • Difuzează, inhalează direct din palme, sau frecționează pe piept sau pe picioare, atunci când pericolele sezoniere sau cele din mediu sunt la un nivel înalt.
  • Folosește-l când ești în aer liber, pentru a minimaliza efectele pericolelor sezoniere.
  • Difuzează în încăperi pentru a promova respirația curată, dar și seara la culcare pentru un somn de noapte odihnitor.
  • Pe cel mai sforăitor din familie frecționează-l pe piept cu Breathe, înainte de culcare, pentru o odihnă mai bună.

Mod de folosire

Breathe poate fi folosit în aromaterapie sau local. Ar trebui diluat pentru a fi folosit pe pielea sensibilă.

  • Difuzare: Folosește trei până la patru picături în difuzorul ales.
  • Uz local: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează în ulei de cocos fracționat pentru a minimaliza orice sensibilitate la nivelul pielii. Dacă este diluat, Breathe poate fi folosit și pentru copiii cei mai mici.

Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.

Măsuri de precauție:

Posibilă sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, consultă-ți medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile. A se evita lumina solară sau razele ultraviolete timp de 12 ore de la aplicarea produsului.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More” și “Modern Essential”