Citrus Bliss

Citrus Bliss îmbină beneficiile puternice ale uleiurilor esențiale citrice populare într-un amestec armonios cu o aromă dulce, citrică. Beneficiile sale se extind dincolo de dispoziția înălțătoare și reducerea stresului; are compuși naturali cu proprietăți de curățare puternică și purificare, atât pentru aer cât și pentru suprafețe. Amestecat cu apă, Citrus Bliss este soluția perfectă pentru curățarea sistemului limfatic dar și blaturilor și a altor suprafețe, în timp ce conferă și un miros fresh – dulce.

Acest amestec unic și armonios combină esențele puternice de wild orange, lemon, grapefruit, mandarin, bergamot, tangerine și clementine, cu o ușoară tentă de vanilie.

Beneficii principale ale Citrus Bliss

Beneficiile Citrus Bliss reușesc mult mai mult decât o dispoziție înălțătoare sau reducerea stresului.

  • Uleiurile de citrice, asemenea celor folosite în acest amestec de aromaterapie, au compuși naturali care pot curăța și purifica limfa, aerul dar și suprafețele.
  • Ajută la reducerea stresului și conferă o dispoziție înălțătoare.
  • Influențează pozitiv dispoziția, având proprietăți energizante și revigoratoare.

Amestecat cu apă, Citrus Bliss este o soluție perfectă pentru curățarea blaturilor și a altor suprafețe, în timp ce emană un miros fresh – dulce.

Utilizări ale Citrus Bliss

  • Pune 15 picături într-o sticlă de 500 ml și pulverizează pentru a ajuta la curățarea blaturilor.
  • Masează cu ulei purtător corpul în special ganglionii limfatici pentru a drena limfa.
  • Difuzează pentru a crea o dispoziție sublimă.
  • Pune o picătură pe încheietura mâinii și freacă încheieturile una de cealaltă pentru a te bucura de un parfum minunat în orice zi.
  • Adaugă 2-4 picături în fâșiile folosite în uscător pentru a conferi o aromă fresh rufelor tale.

Mod de folosire

Amestecul de uleiuri esențiale Citrus Bliss poate fi folosit local sau difuzat în aer. Este suficient de delicat pentru a fi folosit în stare pură, deși poate fi diluat cu ulei de cocos fracționat, dacă se dorește.

  • Difuzare: Folosește trei până la patru picături în difuzorul de aromaterapie pe care îl preferi.
  • Uz local: Aplică 2-4 picături pe zona dorită. Diluează cu ulei de cocos fracționat ca să reduci orice posibilitate de sensibilitate la nivelul pielii. Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.

Măsuri de precauție:

Posibilă sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, consultă-ți medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile. Ca și în cazul altor uleiuri citrice, acest amestec nu trebuie aplicat pe pielea care va fi expusă la lumina solară directă sau la razele ultraviolete timp de 12 ore de la aplicarea produsului.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.