ClaryCalm

ClaryCalm este un amestec de uleiuri esențiale cu grad terapeutic garantat care au fost folosite în mod tradițional pentru a ajuta la echilibrul hormonal. Ajută femeile să gestioneze simptomele Sindromului Premenstrual și fazele de tranziție ale menopauzei, dar într-un mod natural, eficient.

Sticluța cu bilă de 10 ml

ClaryCalm este un amestec de clary sage, lavender, bergamot, Roman chamomile, cedarwood, ylang ylang, geranium, fennel, carrot seed, palmarosa și vitex, uleiuri care oferă un răgaz în mijlocul crampelor, bufeurilor și a modificărilor emoționale asociate cu ciclurile hormonale regulate la femei.

ClaryCalm are un miros blând floral, de plante și de conifere.

Beneficii principale ale ClaryCalm

  • Ajută la echilibrul hormonal
  • Oferă un răgaz temporar în mijlocul crampelor, a grețurilor, a bufeurilor și a modificărilor emoționale

Utilizări ale ClaryCalm

  • Pentru disconfortul menstrual, frecționați abdomenul cu trei până la cinci picături.
  • Aplicați pe labele picioarelor sau în punctele de puls pentru a ajuta la echilibrul hormonal.
  • Păstrați ClaryCalm în geantă sau în timpul călătoriilor, pentru a gestiona simptomele asociate cu disconfortul hormonal sau cu SPM.

Mod de folosire pentru ClaryCalm

ClaryCalm poate fi folosit în mod aromatic sau local. Este destul de blând și poate fi folosit ca atare.

  • Uz local: Aplică pe ceafă, pe tâmple și pe tălpi. Deși este destul de blând pentru a fi folosit ca atare, poate fi diluat în ulei de cocos fracționat pentru a minimaliza orice sensibilitate la nivelul pielii. Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.
  • Uz aromatic: Pune o cantitate mică de ClaryCalm în palmă, freacă-ți mâinile una de cealaltă și fă-le căuș, apoi inspiră adânc. Dacă îți dai cu ClaryCalm se va și împrăștia, ca să te poți bucura de beneficiile aromatice ale sale fie ziua fie noaptea.

Măsuri de precauție:

Posibilă sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, consultă-ți medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.