Deep Blue

Deep Blue este un mod puternic și natural de a detensiona mușchii inflamați și articulațiile dureroase, susținând sănătatea circulației. Efectele sale sunt adânci și pătrunzătoare, cu rezultate susținute. Odată frecționată ușor zona afectată, beneficiile terapeutice extraordinare ale Deep Blue vor fi simțite aproape instantaneu.

Sticla cu bilă de 5 sau 10 ml. Vezi și Deep Blue Rub (crema)

E foarte obișnuit ca, uneori în viața ta, să te confrunți cu inflamații musculare sau cu articulații dureroase. Deep Blue este un mod natural de detensionare a durerii musculare și articulare, oferind o eliberare pătrunzătoare și susținută din acest disconfort.

Și, miroase absolut minunat.

Mai multe despre Deep Blue

Deep Blue este un amestec de wintergreen, camphor, peppermint, blue tansy (Tanacetum annuum), blue chamomile, helichrysum și osmanthus. Are un parfum fin pe care eu îl găsesc liniștitor pentru minte și sentimente, iar la atingere se simte foarte răcoritor.

Beneficii principale ale Deep Blue

  • Detensionează inflamațiile musculare și articulațiile dureroase
  • Susține sănătatea circulației

Utilizări ale Deep Blue

  • Frecționează pe mușchi, înainte și după exercițiile fizice, pentru a reduce disconfortul.
  • După multe ore în fața computerului, frecționează Deep Blue pe umeri și pe ceafă, pentru a elibera mușchii de tensiune și a-i readuce la normal.
  • Masează Deep Blue, punând câteva picături într-un ulei purtător, asemenea uleiului fracționat de cocos, pe picioarele copiilor în creștere înainte de culcare, pentru a ajuta împotriva durerilor ocazionale asociate cu puseele de creștere.
  • Frecționează Deep Blue pe mușchii din zona lombară, după o zi de ridicări grele, la serviciu sau în timpul unei mutări.

Mod de folosire

Deep Blue poate fi folosit local sau poate fi difuzat în aer.

  • Uz local: Aplică pe zona dorită. Deși poate fi folosit în stare pură, diluarea în ulei de cocos fracționat va minimaliza orice sensibilitate la nivelul pielii. Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.

Măsuri de precauție:

Posibilă sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, consultă-ți medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.