Digest Zen (Zen gest)

DigestZen este un amestec patentat din șapte uleiuri esențiale diferite, formulat pentru a aduce liniștirea și suportul cu totul natural pentru un tract gastro-intestinal sănătos. Este cunoscut și ca amestecul îmblânzitor de burtici, datorită abilității sale de a ajuta în procesul digestiei, a liniști disconfortul stomacal ocazional și de a menține sănătatea digestivă în general.

Aproape oricine se confruntă cu problemele digestive ocazionale. Din fericire, cercetările au stabilit faptul că multe uleiuri esențiale sprijină enorm sistemul digestiv.

Aceste uleiuri, asemenea celui de peppermint și ginger, conțin componente care au fost recunoscute ca fiind agenți puternici care ajută la restaurarea echilibrului normal al sistemului digestiv. Alte uleiuri, precum cele de tarragon, fennel, caraway, coriander și anise, au atribute specifice care atunci când sunt mixate cu peppermint și ginger, aduc un plus eficacității amestecului.

DigestZen profită de aceste componente terapeutice bine-stabilite, într-un amestec brevetat de uleiuri esențiale pure.

Acest amestec unic de ginger, fennel și coriander liniștește disconfortul stomacal ocazional; în timp ce peppermint, tarragon, anise și caraway ajută cu digestia, ajutând la menținerea unui tract gastro-intestinal sănătos.

 • Ingerat, DigestZen liniștește disconfortul stomacal ocazional.
 • Aplicat local, pe abdomen, atunci când are loc disconfortul stomacal, DigestZen este o modalitate sănătoasă, naturală și blândă de a liniști un stomac supărător sau de a menține un sistem digestiv sănătos.

Beneficii principale ale DigestZen

 • Aduce un plus la digerarea alimentelor.
 • Ajută digestia la cei cu intoleranțe alimentare.
 • Liniștește disconfortul stomacului, colici, diarie, constipție.
 • Menține un tract gastro-intestinal sănătos.

Utilizări ale DigestZen

 • Adaugă câteva picături în apă, pentru a le ingera, sau frecționează stomacul cu acestea, înainte de zbura cu avionul sau de a merge într-o călătorie.
 • Ia-ți DigestZen la îndemână atunci când te bucuri de mesele greoaie de sărbători, pentru o susținere a unei digestii sănătoase
 • Ia DigestZen cu tine când ești în călătorie sau când încerci noi alimente, pentru a liniști deranjul stomacal ocazional.

Mod de folosire

DigestZen poate fi folosit în aromaterapie, local sau intern – ca un supliment alimentar. Este destul de blând să fie folosit în stare pură și poate fi folosit fără nicio problemă de către întreaga familie.

 

 • Difuzare: Folosește trei până la patru picături în difuzorul ales, bucurându-te de aroma picantă, dulce, mentolată și lemnoasă.
 • Uz intern: Diluează o picătură în 120 ml de lichid. Vezi și DigestZen Softgels
 • Uz local: Aplică una până la două picături pe zona dorită. Diluează într-un ulei purtător pentru a minimaliza orice posibilitate de sensibilitate la nivelul pielii. Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.