Elevation

Este probabil o experiență comună a tuturor: te simți cam deprimat și lent, fără niciun motiv anume. În momente ca acestea, Elevation este amestecul perfect pentru tine. În acele momente, când simți nevoia să fii revitalizat, mirosurile înălțătoare și euforice florale ale acestui amestec uimitor de uleiuri esențiale cu grad terapeutic garantat îți pot înălța dispoziția și spori energia.

Vei găsi în Elevation un amestec unic care îți oferă o combinație revigoratoare de uleiuri esențiale. Elevation susține o dispoziție pozitivă, o minte și un trup energizate; combinate fără greșeală pentru a crea un efect imediat și dramatic.

Elevation este un amestec deosebit de Lavandin Flower, Lavender (Lavandula angustifolia), Sandalwood Hawaiian (Santalum paniculatum), Mandarin (Citrus reticulata), Melissa (Melissa officinalis), Ylang Ylang (Cananga odorata), Elemi (Canarium luzonicum), Osmanthus (Osmanthus fragrans) și Lemon Myrtle (Backhousia citriodora), cu un miros floral, dulce, citric. 

Beneficii principale ale Elevation

 • Îți înalță dispoziția și îți sporește vitalitatea
 • Aroma sa este energizantă și reconfortantă
 • Ajută la reducerea sentimentelor de tristețe și neliniște
 • Susține o dispoziție pozitivă
 • Te energizează pe tine, mintea ta și trupul tău

Utilizări ale Elevation

 • Difuzează Elevation pentru a promova sentimente de demnitate de sine, dar ajută și la reducerea sentimentelor de tristețe și neliniște.
 • Difuzează Elevation dimineața, înainte să îi trezești pe copii, pentru a ajuta la un start al zilei cu o dispoziție pozitivă și sublimă.
 • Freacă cu ulei Elevation în zona inimii, a tâmplelor sau a încheieturilor, având astfel un energizant aproape imediat.
 • După o zi lungă, stresantă, fă o baie cu câteva picături de Elevation pentru a ajuta la eliberarea sentimentelor de neliniște și la restaurarea minții și a trupului.

Mod de folosire

 • Difuzare: Folosește trei până la patru picături în difuzorul preferat.
 • Uz local: Aplică o picătură sau două pe zona dorită. Deși Elevation este destul de blând pentru a fi folosit în stare pură, diluarea într-un ulei purtător va ajuta la minimalizarea oricărei posibilități de sensibilitate la nivelul pielii. Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.

Măsuri de precauție:

Posibilă sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, consultă-ți medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile. A se evita lumina solară sau razele ultraviolete timp de 12 ore de la aplicarea produsului.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.