Immortelle

Immortelle este un amestec atrăgător de uleiuri esențiale puternic revigorator, formulat pentru a-ți proteja și hrăni pielea, dar care ajută și la reducerea factorilor care contribuie la procesul de îmbătrânire. Susținându-ți sănătatea pielii la nivel celular, aceste uleiuri susțin o piele mai catifelată, mai radiantă și mai tânără.

Sticla cu bilă de 10 ml

Acest amestec de uleiuri esențiale rare și puternic revigoratoare, folosite de-a lungul istoriei pentru beneficiile lor de înfrumusețare. Immortelle se absoarbe cu ușurință în piele, poate fi folosit pe față, gât și decolteu, făcând pielea să se simtă catifelată și netedă, nu uleioasă. Ajută la reducerea apariției liniilor și ridurilor fine, ajutând la susținerea unei pieli mai catifelate, mai radiante și mai tinere.

Immortelle conține uleiuri esențiale de tămâie (Boswellia frereana), santal hawaiian (Santalum paniculatum), lavandă (Lavandula angustifolia), smirnă (Commiphora myrrha), nemuritoare (Helichrysum italicum), trandafir (Rosa damascena).

Immortelle are un miros lemnos, atrăgător, bogat și fresh, ceva ce îți va plăcea să porți asupra ta, doar de dragul mirosului.

Beneficii principale ale Immortelle

  • Reduce apariția liniilor și ridurilor fine
  • Ajută la reducerea factorilor care contribuie la îmbătrânirea pielii
  • Susține pielea la nivel celular
  • Ajută la susținerea unei pieli mai catifelate, mai radiante și mai tinere

Utilizări ale Immortelle

  • Aplică un strat subțire pe față, gât și decolteu, apoi repetă aplicarea asupra zonelor care te preocupă.
  • Folosește-l pe iritațiile minore ale pielii, pentru a reduce apariția cicatricilor, imperfecțiunilor și vergeturilor
  • Aplică pe ceafă și pe lobii urechilor, pentru a ajuta la ușurarea tensiunii de peste zi.

Mod de folosire

Amestecul este formulat pentru uz local. Este destul de blând pentru a fi folosit în stare pură.

 

  • Uz local: Aplică o picătură sau două pe zona dorită. Cu toate că este destul de blând să fie folosit în stare pură, diluarea într-un ulei purtător va ajuta la minimalizarea oricărei posibile sensibilități la nivelul pielii. Vezi mai jos alte măsuri de precauție.

 

Măsuri de precauție: Posibilă sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, consultă-ți medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.

immortelle

immortelle1