Past Tense

PastTense a fost conceput pentru a te calma pe tine, mintea și corpul tău, calmându-ți emoțiile și ajutându-te să reduci tensiunea, stresul și îngrijorarea, ușurând tensiunea musculară la nivelul capului și al gâtului.

Sticluța cu bilă de 10 ml

Viața în lumea modernă te poate aduce în starea de a fi stresat, tensionat și a te simți ciudat. Dacă sunt ignorate, aceste stări pot compromite sănătatea. PastTense  este un amestec distinctiv de nouă uleiuri esențiale, cunoscut pentru efectele sale liniștitoare asupra minții și trupului. Aceste uleiuri ușurează tensiunea mușchilor de la nivelul capului și al gâtului și calmează emoțiile, reducând disconfortul asociat cu tensiunea și stresul.

Creat în mod expert din uleiuri esențiale de perișor (wintergreen – Gaultheria procumbens), lavandă (Lavandula angustifolia), mentă (Mentha piperita), tămâie (Boswellia carteri), coriandru (Coriandrum sativum), oregano (Origanum majorana), romaniță (Anthemis nobilis), busuioc (Ocimum basilicum) și rozmarin (Rosmarinus officinalis), PastTense  are un miros proaspăt, de mentă și de plante, care oferă o mângâiere puternică, calmantă pentru aceia de la care viața cere tot ce e mai bun.

PastTense este la îndemână prin sticluța cu bilă de 10 ml, care poate fi aplicat cu ușurință atunci când ești la serviciu, la școală sau acasă. Aplică pur și simplu pe gât și pe umeri, în spatele urechilor, pentru a ajuta la ușurarea musculaturii tensionate de la nivelul capului și a gâtului, în timp ce respiri  aroma sa răcoritoare, terapeutică, ce îți va calma emoțiile.

Beneficii principale ale PastTense

 • Ușurează tensiunea mușchilor de la nivelul capului și a gâtului
 • Ajută la reducerea stresului, tensiunii și îngrijorării
 • Liniștește mintea și trupul
 • Calmează emoțiilor
 • Ambalat pentru o aplicare la îndemână într-o sticluță cu bilă

Utilizări pentru PastTense

 • Aplică pe gât și pe umeri, atunci când ești la muncă, pentru a reduce stresul și tensiunea.
 • Folosește-l înainte a da un test, a face o prezentare în public sau în orice altă situație de stres extrem.
 • Aplică pe încheieturile mâinii, pe labele picioarelor sau pe gât pentru a calma un copil extrem de agitat.
 • Folosește-l seara, înainte de culcare, pentru susținerea unui somn de noapte odihnitor.

Mod de folosire

PastTense poate fi folosit în aromaterapie și local. Este suficient de blând pentru a fi folosit în stare pură.

 • Uz local: Aplică pe zona dorită. Mi se pare că este cel mai bine să fie aplicat pe tâmple și ceafă; deși m-am bucurat atunci când l-am aplicat pe creștetul capului. Dă o senzație de răcorire revigoratoare care îmi place la nebunie. Deși PastTense este destul de blând pentru a fi folosit pur, diluarea într-un ulei purtător va minimaliza orice posibilitate de sensibilitate la nivelul pielii. Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.
 • Uz aromatic: PastTense  poate fi difuzat sau inhalat. Dar și orice aplicare locală îți oferă o experiență aromatică deosebită.

Măsuri de precauție: Posibilitate de sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, consultă-ți medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.