Purify

Purify este un mod natural de a eradica rapid mirosurile neplăcute și a curăța aerul, protejându-te de pericolele mediului. Este o combinație exclusivă de uleiuri esențiale cu grad terapeutic, cu o aromă revigoratoare, aerisită, pe bază de plante, care lucrează într-un mod natural și sigur pentru a-ți susține sănătatea și pentru a te ajuta la menținerea unui mediu sănătos.

Purify este un amestec de uleiuri esențiale surprinzător de puternic și înălțător. Combinația sa de uleiuri citrice și de conifere lasă o aromă aerisită, proaspătă pe suprafețe și în aer. Purify poate elimina rapid mirosuri neplăcute, fiind un curățător eficient în toată casa.

Purify conține uleiuri esențiale de lămâie (Citrus limon), lime (Citrus aurantifolia) și pin (Pinus sylvestris), cunoscut pentru proprietățile sale puternice de curățare, alături de bradul siberian și austriac (Albies sibirica și Albies alba), pentru a purifica aerul și a proteja de amenințările mediului. Adăugarea citronellei (Cymbopogon nardus), a melaleucăi (M. Alternifolia sau arbore de ceai) și a coriandrului (Coriandrum sativum) dau acestui amestec o aromă atrăgătoare unică și neegalată în ce privește proprietățile de purificare.

Beneficii principale ale Purify

  • Aroma revigoratoare
  • Eradică mirosurile neplăcute și curăță aerul
  • Protejează împotriva amenințărilor mediului

Utilizări ale Purify

  • Difuzează pentru a purifica și împrospăta aerul.
  • Înviorează camerele mai mici (sau mașina) picurând câteva picături pe un disc de vată și punându-l apoi în dreptul ventilatorului de aer.
  • Adaugă 5 picături într-o sticluță cu pulverizator, cu apă, și folosește-o pentru ștergerea blaturilor.
  • Folosește-l ca odorizant de cameră sau ca un dezinfectant pentru blaturi.
  • Adaugă o picătură la rufele tale sau la mașina de spălat vase pentru împrospătarea și purificarea rufelor și a vaselor tale.

Mod de folosire

Purify a fost creat pentru uz aromatic și local.

  • Difuzare: Folosește trei până la patru picături în difuzorul de aromaterapie pe care îl dorești.
  • Uz local: Aplică o picătură sau două pe zona dorită. Deși este destul de blând pentru a fi folosit în stare pură, diluarea în ulei fracționat de cocos va minimaliza orice sensibilitate la nivelul pielii. Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.

Măsuri de precauție: Posibilitate de sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, consultă-ți medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile. A se evita lumina soarelui sau expunerea la raze ultraviolete 12 ore după aplicarea produsului.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.