Terrashield

TerraSheild este un repelent de insecte în totalitate natural și super-concentrat, formulat cu uleiuri despre care s-a dovedit științific că îndepărtează insectele mai eficient decât orice alt repelent de insecte sintetic.

O cantitate mică din amestecul super-concentrat TerraShield oferă o acoperire puternică care durează până la șase ore după aplicare. Și, spre deosebire de alți repelenți, TerraShield miroase frumos și poate fi folosit fără grijă de către toți membrii familiei.

TerraSheild combină un amestec patentat de uleiuri esențiale foarte eficiente și sigure, într-o bază de ulei de cocos fracționat, pentru a ajuta la îndepărtarea insectelor. O funcție primară a uleiurilor esențiale în plante este protejarea de insecte și alți prădători. Însă, spre deosebire de alte produse, care conțin chimicale toxice și sintetice, TerraShield este o abordare naturală de a gestiona expunerea la înțepăturile insectelor.

TerraShield este o formulă cu totul naturală de citronella (Cymbopogon nardus) (1.5%), cedru (Juniperus virginiana) (1.5%) și un amestec de 11 alte uleiuri esențiale cu grad terapeutic, amestecate într-o bază de ulei de cocos fracționat pur. Acestea includ ulei de Skimmia laureola, catnip (Nepeta cataria), amyris (Amyris balsamifera), santal african (Brachyleana hutchinsii), Cabrueva balsam (Myrocarpus fastigiatus), portocală sălbatică (Citrus sinensis), brad alb (Abies alba), eucalipt (Eucalyptus radiata), santal hawaiian (Santalum paniculatum), genet (Spartium junceum) și trandafir (Rosa damascena). Aceste uleiuri s-au dovedit științific a ține departe insectele mai eficient decât orice alți repelenți de insecte.

TerraShield miroase extraordinar, având o aromă proaspătă, ușoară de citrice și foarte revigoratoare. Trece ușor și este absorbit rapid.

Beneficii principale ale TerraShield

  • Acționează ca un repelent natural eficient.
  • Poate fi folosit fără nicio grijă de către toată familia.

Utilizări ale TerraShield

  • Aplică pe picioare, pe brațe și pe gât, înainte de a ieși afară, sau difuzează în grădină, pentru a îndepărta insectele supărătoare.
  • Ia-l cu tine când te duci în camping sau la evenimente în aer liber.
  • Aplică-l direct pe piele sau folosește-l cu ajutorul unei sticle cu pulverizator.
  • Freacă sau pulverizează în jurul ușii și a tocurilor de geam, pentru a împiedica insectele să intre în casă.

Mod de folosire

TerraShield este creat pentru uz local sau aromatic.

  • Difuzare: Folosește trei sau patru picături în difuzorul tău preferat.
  • Uz local: Aplică o picătură sau două pe zona dorită. Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.

Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, dacă alăptați sau sunteți sub îngrijire medicală, consultați-vă medicul. A se evita contactul cu ochii, urechea internă sau zonele sensibile.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.