Whisper

Whisper este un amestec de esențe cu totul atrăgător, echilibrat perfect pentru a atribui purtătoarei sale frumusețe, feminitate și seducție. Combină diverse uleiuri esențiale cu grad terapeutic care se întrepătrund cu chimia unică a corpului tău pentru a crea un parfum minunat, personal.

Whisper este un complex și un amestec deosebit de uleiuri esențiale. Fiecare ulei esențial din amestec oferă o aromă atrăgătoare a sa,  dar atunci când sunt combinate, aceste uleiuri oferă o aromă caldă, blândă, elegantă, dulce, îndrăzneață care seduce simțurile și intrigă mintea, atât a celui care le poartă cât și celor pe lângă care trece. Este calmant pentru piele, dar și pentru emoții.

Whisper este un amestec îmbătător de uleiuri esențiale de bergamotă (Citrus bergamia), ylang ylang (Cananga odorata), patchouli (Pogostemon cablin), absolut de păstaie de vanilie (Vanilla planifolia), iasomie (Jasminum officinale), scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum), labdanum (cistus sau rockrose – trandafir de stâncă), vetiver (Vetiveria zizanoides), santal hawaian (Santalum paniculatum), absolut de păstaie de cacao, trandafir (Rosa damascena), într-o bază de ulei de cocos fracționat.

Apreciate ca fiind cele mai prețioase flori în industriile aromaterapiei și a parfumului, aromele euforice ale iasomiei și a ylang-ylang-ului se combină cu miresmele calde și elegante de patchouli, vanilie, scorțișoară și cacao pentru a crea Whisper, incomparabil în complexitate și influență aromatică.

Beneficiile principale ale Whisper

  • Se combină cu chimia fiecărui individ, pentru a crea un parfum minunat, unic și personal
  • Oferă o aromă caldă, îndrăzneață, care seduce simțurile și intrigă mintea
  • Calmează pielea și emoțiile

Utilizări ale Whisper

  • Aplică pe încheietura mâinii, la ceafă și pe punctele unde pulsează inima, pentru a obține un parfum distinct și individual.
  • Difuzează sau adaugă-l pe pandantive din lut, obținând o experiență aromatică unică.
  • Picură una sau două picături în palmă și atinge îmbrăcămintea, eșarfa sau haina, pentru a experimenta aroma sa calmă și îmbucurătoare pe parcursul întregii zile.

Mod de folosire

Whisper este gândit pentru uz local sau aromatic. Este destul de blând pentru a fi folosit pur.

  • Difuzare: Folosește trei sau patru picături în difuzorul de aromaterapie preferat.
  • Uz local: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Deși este destul de blând pentru a fi folosit pur, diluarea într-un ulei purtător va ajuta la minimalizarea oricărei posibilități de sensibilitate a pielii. Vezi și alte măsuri de precauție mai jos.

Măsuri de precauție: Posibilă sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, dacă alăptați sau sunteți sub îngrijire medicală, consultați-vă medicul. A se evita contactul cu ochii, urechea internă sau zonele sensibile. A se evita lumina solară sau razele ultraviolete timp de  ore de la aplicarea produsului.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”.